Gene și Dorothy: căsătoriți de mai bine de șaizeci de ani, despărțiți de coronavirus

Gene și Dorothy, care s-au căsătorit acum în urmă cu mai bine de 60 de ani … până când coronavirusul i-a despărțit. Gene Campbell un american în vârstă de 89 de ani din statul Washington, este pus în carantină la Life Center din Kirkland, unde mai mulți rezidenți au contractat Covid-19. Soția sa în schimb, Dorothy Campbell în vârstă de 88 de ani, este sănătoasă.

Citește și Un tată și-a violat propriia fiica de 8 luni și a aruncat-o într-un iaz de lângă un cimitir

Neputând să-și îmbrățișeze soțul pentru a evita orice posibilitate de contagiune, femeia care își adoră soțul nespus de mult a cerut fiului ei Charlie să o însoțească în afara structurii pentru a-și putea vedea soțul printr-o fereastră.

De fapt, bărbatul a fost infectat și din acest motiv se află în carantină la casa de bătrâni Life Center din Kirkland , la câțiva pași de Seattle, care a devenit epicentrul epidemiei din țară

Fotografia romantică a făcut imediat înconjurul internetului pornind din Statele Unite, unde numărul victimelor de coronavirus începe să crească.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.