Gemenii morti in masina, uitati de tatal lor. Mama il apara: ”Este un om extraordinar”

Gemenii morti in masina, uitati de tatal lor. Mama il apără: ”Este un om extraordinar”

“A fost un accident oribil și am nevoie de el lângă mine pentru a trece peste peste această tragedie împreună”, a spus Marissa, mama gemenilor de doi ani Luna și Phoenix uitați în mașină de tatăl lor Juan, vinerea trecută. Micuții  au murit după 8 ore de agonie.

 

“Acesta este cel mai groaznic coșmar al meu, dar este un tată extraordinar”, a adăugat ea.

„Este o persoană bună și un tată extraordinar și știu că nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a face rău copiilor noștri ”   spune Marissa Rodriguez, mama copiilor. Juan Rodriguez în vârstă de 39 de ani era sigur că și-a lăsat cei doi micuți la grădiniță, așa că și-a parcat mașina  Honda Accord în Bronx, în New York, pentru a merge la servici vineri dar nu s-a gândit să se uite pe bancheta din spate. A ieșit, a încuiat mașina și a plecat. Când și-a încheiat tura de muncă ca asistent social în jurul orei 16:00, și-a găsit copiii „cu spume la gură”. Geamurile mașinii erau complet închise.

 

Citește și Tragedie in Pakistan: un avion militar s-a prabusit peste un sat, multe victime printre care si copii

 

Rodriguez a cerut imediat ajutor. Medicul care a ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a salva viețile micuților Luna și Phoenix.

“Acesta este cel mai rău coșmar al meu vreodată”, a spus soția lui Juan, plângând în timp ce dădea un interviu pentr People.cm. „Tot ceea ce fac îmi amintește de copiii mei dulci, inteligenți, frumoși. Chiar dacă sufăr mai mult decât mi-am imaginat vreodată posibil, tot îmi iubesc soțul ”, a continuat femeia ruptă de durere. Nu voi depăși niciodată această pierdere și știu că nu mă voi ierta niciodată pentru această greșeală. A fost un accident oribil și am nevoie de el lângă mine pentru a trece peste această tragedie ”, a spus Marissa.

 

Citește și Revolta intr-o inchisoare din Brazilia: mai mult de 50 de morti

 

Juan trebuie să răspundă pentru omor. “Am avut un moment de neatenție, acum copiii mei sunt morți, mi-am omorât copiii”, a spus bărbatul procurorului, proclamându-se oricum nevinovat. Acum așteaptă să fie procesat.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.