Gemeni identici: mama tatuează unul dintre ei pentru a-i putea distinge

Nu-și putea distinge  gemenii , așa că a decis să-l tatueze pe unul dintre ei. Femeia, o mamă în vârstă de 31 de ani, a dorit să-și împărtășească alegerea pe Reddit după ce soacra a criticat-o pentru ceea ce a făcut, dar nu a primit aprobarea așteptată de pe web.

Mama a mărturisit că nu îi putea distinge pe micului Adam de micul Jack. Problema este că Jack s-a născut cu o boală care necesită să i se injecteze un anumit medicament o dată pe săptămână și pentru a nu risca să-i confunde, a vrut să-l tatueze. Acest lucru l-a hotărât după un episod în care protagonista a fost soacra ei.    După ce s-a întors la muncă din maternitate, a lăsat bebelușii cu soacra ei. Din nefericire ea i-a încurcat și i-a dat celuilalt geamăn medicamentul. Din fericire, medicii au acționat la timp, dar acest incident a făcut-o pe tânăra de 31 de ani să realizeze că trebuie să facă ceva.

Citește și Și-a ucis fiica de un an și jumătate ținând-o sub jetul de apă clocotită: acuzată mama în vârstă de 26 de ani

Femeia a recunoscut că gemenii sunt adesea confundați între ei, chiar de părinți, așa că medicul însuși a sfătuit-o să-i facă unuia dintre ei un tatuaj medical, pe sedare, o aluniță mică care îl face diferit de fratele său. În câțiva ani, când copiii încep să dezvolte diferite caracteristici iar tatuajul va dispărea. Cu toate acestea, când  a aflat soacra, s-a enervat pe noră și a încercat să spele tatuajul.

În povestirea ei pe rețelele de socializare, mama a întâmpinat două tipuri diferite de reacții: între cei care au acuzat-o că nu este o mamă bună și cei care au fost mai înțelegători având în vedere că la mijloc se afla sănătatea copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.