Gemenele onfalopago: surorile Carmen și Lupita știu că își vor petrece toată viața împreună și la propriu și la figurat

Cele două fete sunt unite din abdomen în pelvis, unde se întâlnesc coloanele vertebrale. Carmen și Lupita au ambele două brațe, dar câte un picior : Carmen controlează piciorul drept, iar Lupita stângul.

Pentru ele, fiecare moment al vieții a fost mai dificil decât pentru alți copii. Gândiți-vă doar la marea dificultate în echilibru și coordonarea primilor pași, scrie Daily Star Online.

Cele două fete sunt gemeni onfalopago, care alcătuiesc 10% din totalul gemenilor siamezi. Pe scurt, fiecare dintre cele două tinere are o inimă, două brațe, doi plămâni și un stomac. La început nu s-au înțeles bine, mama fetelor își amintește că se ceartau adesea pentru lapte. În cele din urmă, ca surori bune, relația lor a devenit mult mai bună.

India, un bărbat și-a ucis soția folosindu-se de o cobra

Când Lupita și Carmen erau mai tinere, medicii au încecart să înțeleagă dacă cele două fete vor putea fi separat, dar au ajuns la concluzia că nu se poate face deoarece au împart prea multe organe vitale dar și partea inferioară a coloanei vertebrale.

„Nu ne vom separa niciodată. Nu vom fi niciodată persoane individuale. Este o „provocare” ciudată, dar trebuie să o înfruntăm ”, spune Carmen.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.