Gemenele în vârstă de trei ani care au murit în incendiu în fața mamei lor: „Au fost găsite ținându-se de mână ”

Cele două fetițe gemene în vârstă de trei ani care au murit într-un incendiu din  Barlow, un oraș din New South Wales, Australia,  în fața mamei: „Au fost găsite ținându-se de mână  ”. Totul s-a întâmplat în câteva minute: Aisha și Lailani, cele două micuțe  în vârstă de trei ani, au rămas blocate înăuntru și au fost devorate de flăcările incendiului. Mama , Tankya Ford, în vârstă de 29 de ani, a urmărit neputincioasă  tragedia care s-a petrecut de luni.

Tânăra mamă a rămas afară alături de fiul ei cel mai mare urlând de disperare în timp ce privea incendiul. Intervenția pompierilor, pe cât de rapidă a fost nu a fost suficientă pentru a îmblânzi focul și a salva viața celor două fete. Bob Noble, ofițer de poliție al districtului Riverina, a explicat ipoteza cea mai probabilă cauză al incendiului: „Incendiul  ar fi putut fi provocat de  o scânteie pe covorul care se afla chiar în fața șemineului”.

Tragedie cumplită! Două fetițe gemene de 3 ani au murit arse de vie într-un incendiu

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.