Gelos și posesiv: un bărbat i-a smuls limba iubitei lui

O femeie din Indiana (Statele Unite) a suferit o violență ieșită din comun din partea prietenului ei. Tânăra Carleigh Hager în vârstă de 27 de ani, l-a cunoscut pe Ryan Cameron, în vârstă de 28 de ani în martie 2015, în timpul unei petreceri:

“Era înalt, frumos și gentleman. În noaptea aceea m-am îmbătat și m-a băgat în pat, fără să profite de mine”, își aduce aminte tânăra.  Câteva luni mai târziu însă pentru ea a început un adevărat coșmar. Bărbatul părea că este îndrăgostit de ea și nu se arăta deloc gelos, până într-o seară când erau la petrecere în familia fetei. Ea a dansat cu nopotul ei de numai nouă ani și de acolo a început scandalul.

Ajunși la hotel bărbatul i-a dat un pumn în stomac după car eși-a cerut iertare, și ea l-a iertat. Cei doi la un moment dat s-au mutat împreună. După nici o lună tânăra a vrut să-l lase, dar el a amenințat-o că dacă pleacă îi va ucide câinele. Fata a făcut o greșeală enormă și a rămas în continuare cu el

Citește și  Inundațiile din Indonezia: numărul morților s-a ridicat la 21 dar s-ar putea să mai crească / VIDEO

 

În seara atacului, Ryan s-a întors acasă băut împreună cu câțiva prieteni de-ai lui când acesta le-a spus prietenilor că pot face sex cu Carleigh. La auzul acestei fraze, tânăra l-a împins și de acolo a pornit totul. Ryan a încercat să o starnguleze, a început să o bată cu pumnii peste față și în stomanc după care i-a băgat degete în gură smulgâindu-i practic limba. Prietenii lui Ryan au încercat să-l oprească barbat dar fără succes.

Apoi au chemat poliția, dar înainte ca agenții să intervină, omul a reușit să-i dea lui Carleigh o lovitură la coaste și ea a leșinat. Când a fost salvată, femeia era în stare foarte gravă și numai o intervenție chirurgicală de urgență a împiedicat-o pe  femeie să nu-și piardă vederea. Ajunsă la spital medicii au reușit să-i cose limba, dar tânăra a avut nevoie de mult timp pentru a se vindeca și a vorbi din nou. Ryan a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.