Gaza, bilantul victimelor a crescut la 31 de morti si 170 raniti

Gaza, bilantul victimelor a crescut la 31 de morti și 170 raniti

Numărul de morți și victimelor în Gaza a crescut la 31 de morți și 170 de răniți în doar două zile de raiduri ale armatei israeliene din Fâșia Gaza, guvernată de mișcarea islamistă Hamas. Ministerul Sănătății a declarat acest lucru printr-o declarație a agenției palestiniene de știri Wafa.

 

Potrivit surselor medicale citate de Wafa, “trupurile a doi bărbați au fost extrase în această dimineață de sub ruinele casei lor din Beit Lahia”, în nordul Fâșiei Gaza, aducândbilanțul la 31 de morți și 170 răniți.

 

Te-ar putea interesa și S-a nascut copilul regal al lui Harry si Meghan: “Ne gandim ce nume sa-i dam”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.