Ganja, al doilea oraș ca mărime din Azerbaidjan, a fost bombardat de forțele armene

Ganja, al doilea oraș ca mărime din Azerbaidjan, a fost bombardat de forțele armene din Nagorno-Karabakh, o regiune separatistă situată pe teritoriul azer, dar controlată de Armenia. Forțele separatiste Nagorno-Karabakh au declarat că au lovit aeroportul militar Ganja după ce forțele azere au bombardat capitala regiunii, Stepanakert.

Citește și : Cu casa cuprinsă de flăcări, mama încearcă să-și salveze fiul dar au murit îmbrățișați

Conflictul din Nagorno-Karabakh a început în anii 1990 și nu s-a încheiat niciodată. Ciocnirile dintre armatele armeană și azeră se reiau periodic (ultima dată în 2012 și 2016), dar sunt aproape întotdeauna de intensitate redusă. Cu toate acestea, în ultima săptămână, luptele au fost mult mai violente. Au murit peste 220 de persoane, inclusiv civili, și impresia este că numărul victimelor ar putea crește mai ales după intervenția Turciei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.