Găinile unei crescătorii și-au unit forțele și au omorât o vulpe care a îndrăznit să intre în cotețele lor

Găinile unei crescătorii franceze au ucis o vulpe care a îndrăznit să intre în coțelul lor, scrie AFP.

Spre seară, vulpea ar fi pătruns în cotețul găinilor de la o școală agricolă Le Gros Chêne din Bretagna și a rămas blocată în gardul care la o anumită oră se închide automat. Elevii școlii au găsit a doua zi de dimineață vulpea moartă.

Băiețel de 5 ani forțat să trăiască într-un dulap. Polițiștii s-au îngrozit când l-au văzut în ce stare era

”Într-un colț am găsit vulpea moartă”, a spus Pascal Daniel, directorul școlii. ” Găinile au atacat vulpea cu ciocurile până aceasta a murit . Ele au reacționat din instinct de supraviețuire”, a mai adăugat directorul școlii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.