Găinile cu ouă verzi, fenomenul ciudat la o fermă din India

Ouăle cu gălbenuș verde…de un verde strălucitor și frumos. Acesta este fenomenul particular pe care crescătorul AK Shihabudheen l-a observat la ferma sa din mediul rural Malappuram, un oraș din statul Kerala din India. Găinile sale fac ouă aparent normale, dar când le sparge, gălbenușul cu siguranță nu mia este normal.

S-a întâmplat în urmă cu câteva luni, dar știrea a fost publicată în ultimele zile, când Shihabudheen a decis să împărtășească această ciudățeniei cu prietenii  pe Facebook. La început s-a gândit că este vorba doar despre un nou stricat de la o găină bolnavă, dar apoi și-a dat seama că alte 5 găini fac aceleași ouă verzi.

Facebook lovește din nou! Va verifica identitatea profilurilor virale

“La început am fost șocați și nu le-am mâncat”, a spus el pentru The Minute News de pe portal. Dar apoi, condus de curiozitate,le-a gustat și a constatat că aveau același gust. Imaginile pe care le-a postat pe social media au devenit virale, iar unii cercetători de la Universitatea de Științe Veterinare din Kerala au început un studiu asupra evenimentului rar. În momentul de față, ipoteza savanților este că poate fi de la un factor nutrițional care influențează într-un mod intruziv din punct de vedere cromatic, după cum a spus dr. Sankaralingam, profesor asociat de avicultură la Universitate.

oua verzi

Animalele au continuat să fie hrănite cu alimentația normală cu fulgi de orez și de nucă de nucă de cocos (hrană tipică pentru animale în multe țări), deși Shihabudheen a recunoscut că uneori găinilor le dă și resturile din bucătărie. În numeroasele comentarii, mulți cer să poată gusta ouăle „verzi” verzi. Dar, din prudență, Shihabudheen a decis că le va vinde doar atunci când va avea rezultatele studiului.

Sursa foto: Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.