Gafa președintelui brazilian Bolsonaro: confundă un om afect de nanism cu un copil și-l ridică în brațe ( video )

Videoclipul care îl imortalizează pe președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, în timp ce ridică un bărbat afect de nanism crezând că este un copil a ajuns viral pe rețelele de socializare. Gafa a avut loc marți, 18 august, în timpul inaugurării unei centrale electrice din statul Sergipe.

Înainte de ceremonie, Bolsonaro s-a întâlnit cu zeci de suporteri. Astfel, președintele Braziliei tot fără mască în ciuda pandemiei, a început să strângă mâinile susținătorilor săi și apoi a decis să ridice în brațe pe cel ce credea a fi un copil. În realitate, după cum a relevat unul dintre cei prezenți, era vorba despre un om care suferea de nanism.

O bucată de carne crudă prinde viață și începe să se miște | VIDEO

La auzul veștii, Bolsonaro l-a pus jos pe bărbat făcându-l aproape să cadă, și ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic a continuat să-și salute susținătorii. Cu toate acestea gafa nu a trecut neobservată pe Twitter devenind astfel virală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.