Gafă de zile mari ! Un eurodeputat se conectează live cu Comisia dar… fără pantaloni | VIDEO

Gafă pentru Luke Ming Flanagan, membru irlandez al grupului european de stânga unită, care s-a conectat de acasă în direct de pe pat în timpul unei sesiuni  a Comisiei pentru agricultură către Parlamentul European. Europarlamentarul nu a încadrat bine videocamera și astfel apelul video a stârnit hilaritatea întregii Camere, pe lângă faptul că a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un băiat de 9 ani a inventat o mașină de spălat mâini împotriva răspândirii Coronavirusului

De fapt, toată lumea a văzut cum în timpul conexiunii Flanagan purta o cămașă albastră, dar dedesubt nu avea pantaloni. Un alt dezavantaj amuzant legat de conexiunile la distanță  cu care ne-a obișnuit Coronavirusul  în ultimele luni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.