G7, Canada spune nu la intrarea Rusiei: „Nu respectă legile”

Premierul canadian, Justin Trudeau, respinge ideea lui Donald Trump de a invita Rusia la următorul G7. “Moscova fusese exclusă din G7 după ce a invadat Crimeea acum câțiva ani”, a amintit Trudeau.

“Nerespectarea sa continuă și ostentativă de a respecta legile și standardele internaționale este motivul pentru care rămâne în afara G7 și va continua să rămână acolo”, a adăugat el în timpul unei conferințe de presă.

Un polițist din Houston a trimis un mesaj președintelui: „Trump, nu ești la Hollywood: taci!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.