Furtunile violente si inundatiile au înghenunchiat India: peste 30 de decese

Furtunile violente si inundatiile au înghenunchiat India: peste 30 de decese

Cel puțin 33 de persoane au murit și 13 au fost rănite după ce o furtună violentă a lovit statul occidental din Uttar Pradesh în India. Potrivit autorităților locale, 20 de clădiri s-au prăbușit. Ploiel torențiale și fulgerele au cauzat victime chiar și în mediul rural.

 

Șapte persoane au murit într-un sat în timp ce lucrau în câmpuri: printre victime se află o femeie și un copil, potrivit  poliției locale. Potrivit ministrului-șef al Uttar Pradesh, Yogi Adityanath, rudelel victimelor vor ărimi o compensare  cu  400 mii rupii, cu puțin sub 5200 de euro.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Un baietel de 2 ani fuge de acasa cu tractorul pe baterii pentru a merge in targ

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.