Furtunile au lovit sudul SUA ! Cel putin 8 morti, 3 sunt copii

Furtunile au lovit sudul SUA ! Cel putin 8 morti, 3 sunt copii

Numărul victimelor  a crescut la cel puțin 8  duminică, în urma fuurtunii care a lovit partea de sud al SUA.

Printre victime se numără și trei copii, dintre ei  doi au murit în Texas, când din cauza vântului puternic un copac a căzut  pe mașina în care micuții erau împreună cu părinții. Între Mississippi, Louisiana, Arkansas, Georgia și Texas, aproximativ 90.000 de locuințe  au rămas fără energie electrică.

 

 

Te-ar putea interesa și Haos in Libia: 130 de morti. Numarul victimelor continua sa creasca si in randul copiilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.