Furtuni și inundații puternice în Corsica | Video

Insula franceză Corsica a fost afectată de ploi şi inundaţii puternice, în ultimele ore. Mai multe drumuri naţionale au fost blocate de ape şi în unele regiuni s-au format adevărate cascade, din cauza apelor care curgeau de pe versanţi. Ploile puternice au lovit capitala insulei, transformând cele două artere principale din estul orașului în fluxuri de noroi.

Potrivit autorităţilor, au fost evacuate aproximativ 200 de persoane din regiunile inundate. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din mai multe case sau pentru a recupera maşini luate pe sus de şuvoaie.

Un cățel își așteaptă stăpânul de câteva zile pe podul unde acesta s-a sinucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.