Furtuna violenta in Mexic: zeci de masini inghitite de mare

Furtuna violenta in Mexic: zeci de masini inghitite de mare

Zeci de mașini au fost inundate de o furtună bruscă care a ajuns pe plaja din La Cholla, o destinație turistică celebră în Puerto Peñasco, Mexic.

 

Episodul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 aprilie,potrivit  Catastrofes mundiales.  Nivelul mării a crescut brusc luându-i pe turiști prin surprindere. În câteva minute ei au încercat să se salve și să caute un adăpost pentru a scăpa de inundații.  Unii au reuțit să se salveze la timp,  în timp ce alții aflați la bordul autovehiculelor lor s-au scufundat fiind salvați cu ajutorul macaralelor.

 

Locuitorii din Puerto Penasco sunt obișnuiți să facă față schimbărilor bruște ale nivelului apei. Unii locuitori au explicat mass-mediei că în această zonă marea se caracterizează printr-o mișcare cu dublu flux.

Te-ar putea interesa și Indonezia, Muntele Agung a erupt: teroare pe insula Bali

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.