Furtuna violenta in Germania! Bucati de grindina au cazut ca gloantele VIDEO

Furtuna violenta in Germania! Bucati  de grindina au cazut ca gloantele VIDEO

Sudul Germaniei a fost lovit de un val violent de vreme proastă: bucăți de grindină a căzut ca gloanțele în Munchen. Pompierii au fost nevoiți să răspundă la peste 300 de apeluri de urgență: de fapt, daunele au fost numeroase și multe persoane au fost rănite. Pe web, numeroase videoclipuri și imagini au apărut pentru a documenta furtuna care a lovit țara.

 

În ultima vreme, sudul Germaniei a trebuit să facă față unui val de vreme nefavorabilă. O furtună cu grindină a lovit capitala, iar poliția bavareză a înregistrat mai multe persoane rănite. Printre aceștia ar fi și un copil de 7 ani. Bucățile de ghață căzută avea un diametru de 5 centimetri, în plus, o ploaie torențială a inundat casele. Cu toate acestea, martorii spun au găsit bucăți de gheață cu 6,5 centimetri, cât o minge de tenis! Un automobilist de la agenția germană DPA a spus: “Bucăți de gheață ne-au lovit ca niște gloanțe.

 

Din păcate, vremea rea ​​nu va înceta nici măcar în următoarele ore: se așteaptă o furtună puternică în toată Europa Centrală. Serviciul Meteorologic Național avertizează asupra posibilelor ploi cu grindină de aproape 5 centimetri.

Te-ar putea interesa și Violentele a doua badante romance intr-o casa de batrani: ii obligau sa inghita propriile fecale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.