Furtuna tropicală Imelda a lovit Texas: inundații extreme

Furtuna tropicală Imelda a lovit Texas provocând inundații în mai mult de 13 județe.  Situația este similară cu cea creată de uraganul Harvey în 2017

La doi ani după ce a fost lovit de uraganul Harvey , Texas trebuie să facă față unui fenomen similar. Statul a suferit pagube enorme. Conform analizelor peste 900 mm de ploaie au căzut în doar trei zile. Cele mai mari cantități totale au fost în Port Arthur, care a atins 1101mm.

Teroare în Franța. Un individ înarmat a deschis focul de la o fereastră într-un cartier din Lyon

În Winnie, apa a intrat în case și magazine și a forțat evacuarea Spitalului Riceland. Biroul șerifului județului Chambers a declarat că s-au fost folosit avioane pentru a efectua mai mult de 300 de operațiuni de salvare iar până în prezent au fost raportate două victime.

Guvernatorul Greg Abbotta a declarat o stare de urgență în 13 județe. Ploile au lăsat peste 700.000 de persoane fără electricitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.