Furtuna Eta devastează Honduras: videoclipul unei fetițe de trei ani salvată de soldații americani

Joint Task Force Bravo salvează o fetiță de trei ani din mijlocul furtunii Eta . Filmările înregistrate de elicopterele de salvare au surprins momentul în care soldații americani au salvat-o pe fetiță și au adus-o în siguranță. Armata SUA a trimis personal militar pentru a sprijini eforturile de ajutorare din Honduras și Panama pentru a lupta împotriva uraganului Eta care a lovit regiunea săptămâna trecută, lăsând zeci de morți și sute de dispăruți în Mexic și America Centrală.

Furtuna tropicală Eta a inundat sever zonele urbane cele mai dens populate din sudul Floridei. De la Keys la Fort Lauderdale, lângă Miami, multe mașini au fost scufundate, firme inundate de apă, cartiere întregi inundate. După ce a lovit Nicaragua ca un uragan de categoria 4 și a ucis aproape 70 de oameni din Mexic în Panama, furtuna s-a mutat în Golful Mexic în apropierea punctului unde Everglades se întâlnesc cu marea, cu rafale de vânt de peste 81 km/h.

Citește și Italia, familia infectează îngrijitoarea fără contract și o aruncă în stradă. Povestea absurdă a Elenei

„A fost mult mai rău decât ne-am fi putut imagina vreodată și am fost pregătiți”, a explicat Arbie Walker, un student în vârstă de 27 de ani, care și-a găsit apartamentul din Fort Lauderdale inundat cu mai mult de 18 cm de apă, în timp ce mașina a surorii sale era pe jumătate scufundată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.