Furtuna de zăpadă în Spania: numărul morților crește la 4

Numărul morților a crescut la patru din cauza furtunii de zăpadă „Filomena” care a lovit Spania, două decese la Madrid și două în zona Malaga. Acest lucru a fost raportat de presa spaniolă. Între timp, guvernul cere în special locuitorilor capitalei să „rămână acasă”, în timp ce se confruntă cu cea mai intensă furtună din ultimii 50 de ani.

Citește și Elon Musk: „Vând totul pentru a crea un oraș pe Marte. Vorbesc serios”

Ministrul de interne Fernando Grande Marlaska și ministrul transporturilor, José Luis , au insistat asupra necesității de a lua cea mai mare măsură de precauție, subliniind că „situația este gravă”. Numai în Comunitatea Madrid, 1500 de persoane au fost salvate. Situația traficului este foarte complicată, cu repercusiuni asupra rețelei rutiere din toată țara și mii de mașini au rămas blocate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.