Furtună de fulgerere în munți: cel puțin trei morți și peste 20 de răniți

Cel puțin trei persoane au murit, inclusiv o fetiță de 13 ani, iar peste 20 au fost rănite în timpul unei furtuni  care a lovit munții Tatra din sudul Poloniei.  Furtuna a izbucnit în zona muntelui Giewont (1.895 metri înălțime), vizibil în mod clar din Zakopane, centrul turismului montan polonez. Acțiunile de salvare sunt în desfășurare.

Titanicul este pe cale să dispară: un videoclip arată ce rămâne din transatlanticul istoric / VIDEO

Primul care a exprimat condoleanțele familiilor victimelor a fost, pe Twitter, președintele republicii Andrzej Duda. Primul ministru Mateusz Morawiecki a mers la locul  tragediei. Toate concertele Festivalului Internațional de Folclor de la Zakopane au fost suspendate în acestă seară în semn de doliu.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.