Furtuna Ana a lovit Fiji, cel puțin un mort și cinci dispăruți

Cel puțin o persoană a murit și cinci sunt date dispărute în Fiji care a fost lovită de un ciclon tropical pentru a doua oară într-o lună.

Furtuna Ana, de categoria a doua a lovit națiunea insulei Pacificului de Sud cu vânturi de până la 140 km / h și ploi abundente, provocând inundații pe scară largă.

Citește și Papa Francisc: „Nu vă rugați ca papagalii, puneți-vă inima”

Un bărbat de 49 de ani s-a înecat, în timp ce patru pescari adulți și un băiat de trei ani sunt căutați. Au fost salvați peste 7.600 de persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.