Furie și proteste pentru închiderea uzinei Nissan din Barcelona

Zeci de anvelope incendiate din care se ridică coloane dense de fum negru, blocuri rutiere, furie și strigăte. Așa au reacționat lucrătorii de la uzina Nissan din Barcelona în această dimineață, când au aflat că fabrica va fi închisă, cu pierderea a 3.000 de locuri de muncă.

Un duș brusc și rece, reamintește mass-media, după ce premierul spaniol Pedro Sanchez,  înainte de pandemie, asigurase că nimeni de la Nissan nu își va pierde locul de muncă. Dar după trecerea valului de coronavirus care a lovit cu greu industria auto gigantul japonez a raportat pierderi de 6,2 miliarde de dolari.

Nu poate intra în Poștă pentru că nu are mască: se dezbrăcă și își pune chiloții pe față \ VIDEO

Închiderea fabricii de la Barcelona, ​​conform unui calcul al guvernului spaniol, ar putea provoca, pe lângă 3.000 de concedieri, și 25.000 de locuri de muncă în industriile conexe. Industria auto constituie 10% din PIB-ul Spaniei, al doilea mare producător din Europa după Germania.

Sursa foto: ©Getty

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.