Furia islamică împotriva unui rapper marocan: „Sexualizează Niqab-ul

Furia islamică împotriva unui rapper marocan: „Sexualizează Niqab-ul

S-a declanșat furia musulmanilor de pe rețelele de socializare împotriva unui rapper de origine marocană, acuzat de „sexualizarea Niqabului”, voalul islamic complet din care se văd doar ochii femeilor.

O tânără de religie creștin-ortodoxă arsă de vie în Pakistan: nu a vrut sa se convertească la islam

Este vina francezului Montana, un rapper american de origine marocană,  că a publicat pe Twitter  coperta celui mai recent album al său care va ieși pe noiembrie  în care arată  cântărețul de 34 de ani  în mijlocul unui grup de femei acoperite de Niqab dar cu cizme roșii înalte la genunchi și tocuri cui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.