Fură un Ferrari și moare izbindu-se de un copac

A furat un Ferrari dar nu a ajuns prea departe. Din cauza vitezei s-a izbit violent de un copac și a murit pe loc.

Un bărbat a furat un Ferrari F430, în valoare de peste 200 de mii de euro, dar a pierdut controlul masinii sport, s-a izbit violent de un gard și a murit.

S-a întâmplat în Arvada, Statele Unite, în Colorado: Bolidul Ferrari s-a izbit mai întâi de un gard și apoi de un copac

Șoferul a murit pe loc. Masina de 400 CP a fost raportată poliției ca fiind furată.

La volan se afla Steven Andrews în vârstă de 39 de ani . Cu el mai era și o femeie. În urma impactului bărbatul a murit pe loc iar femeia a ajuns la spital cu răni grave.

Poliția a raportat că Ferrari mergea cu viteză pe Ward Road și pe zona West 64th Avenue, dar la scurt timp a avut loc accidentul.

Chiar dacă este, sau mai bine spus …a fost … o Ferrari, mașina a fost făcută praf .

Te-ar putea interesa și Istoria uitată a femeilor din lagărele de concentrare obligate să se prostitueze

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.