Fură proteza dentară de pe masă și fuge prin casă cu un zâmbet de 32 de dinți | VIDEO

Videoclipul micului Yorkshire Terrier care fura proteza dentară a proprietarului și fugea de acasă cu un zâmbet de 32 de dinți a devenit imediat viral. “Am cumpărat acești dinți falsi pentru a mă distra în timpul carantinei, dar apoi … Thomas i-a furat de pe masă“, a spus proprietarul câinelui Ben Campbell.

Au fost găsite cele mai vechi resturi de Homo sapiens din Europa: datează de acum 45 de mii de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.