Fundatorul companiei Richer Sounds a lasat intreaga activitate pe mana angajatilor sai

Fundatorul companiei Richer Sounds a lasat intreaga activitate pe mana angajatilor sai

Richer Sounds aparține angajaților. Julian Richer, fondator și proprietar al lanțulurilor  de magazine electronice de produse prezente în 53 de puncte de vânzare  din Marea Britanie, a decis să se pensioneze la vârsta de 60 de ani. Antreprenorul britanic a părăsit compania care facturează 200 de milioane de lire sterline în fiecare an și a lăsat totul angajaților săi.

 

El a vrut să îi răsplătească pentru munca excelentă pe care au făcut-o în toți acești ani .

“Succesul este construit prin concentrarea și munca întregii echipe. Dacă am reușit să obținem rezultate bune, acest lucru le datorez fiecărui depozit, fiecărui funcționar, fiecărui inginer “. Așa Julian Richer și-a explicat decizia de lăsa  compania angajaților săi.

 

În cartea sa biografică  și-a povestit detaliat filosofia.

 

Conform celor scrise de el, angajații trebuie să fie mulțumiți, bine plătiți și implicați în luarea deciziilor. Prin urmare, antreprenorul a decis că 60% din acțiuni vor merge la cele 531 de persoane care lucrează pentru el. Astfel vor deveni proprietari  plini. În plus, fiecare dintre ele va avea un bonus de 1.000 de lire sterline pentru fiecare an de activitate.

 

39 de angajați care vor avea un cadou special. Cei mai loiali, care au lucrat cu el de peste 20 de ani, vor primi o sumă și mai substanțială.  Richer a decis să-și părăsească postul, deși are doar 60 de ani , fără copii și  i s-a părut corect să o facă acum.

 

Nu este primul antreprenor care a luat această decizie: 350 de companii din Marea Britanie au făcut același lucru în trecut, inclusiv parteneriatul John Lewis în 1929.

Te-ar putea interesa și Un medic universitar a abuzat de 117 de studenti: universitatea a fost acuzata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.