Fukushima, guvernul japonez este pregătit să arunce apa radioactivă în mare

Guvernul japonez este gata să arunce în mare apa contaminată folosită pentru răcirea instalațiilor deteriorate în urma dezastrului nuclear de la Fukushima. Decizia ar putea fi luată până la sfârșitul lunii, în ciuda dezbaterii amare continue asupra controverselor acestei alegeri pentru mediu.

Citește și Atunci cand esti prea curios din fire: o femeie a ramas cu capul blocat in gard in timp ce-si pandea vecinul

La începutul acestui an, un subcomitet guvernamental a considerat că eliberarea în ocean sau evaporarea atmosferică sunt opțiuni realiste.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.