Frați condamnați la moarte în Belarus după ce au ucis o profesoară cu 100 de lovituri de cuțit: vor fi împușcați în cap

Groază în Belarus unde doi frați cu vârsta de 19 și 21 de ani, Stanislaw și Illya Kostsew , au fost condamnați la moarte, după ce au fost găsiți vinovați pentru crimă. Cei doi și-au ucis fosta profesoară cu 100 de lovituri de cuțit. Vor fi legați la ochi și împușcați în spatele capului. Belarus este ultima țară din Europa unde este permisă pedeapsa capitală .

Crima pe care au comis-o cei doi frați a scandalizat opinia publică  din Belarus, iar președintele țării, Alexander Lukashenko  nu a ezitat să-i definească pe cei doi băieți drept „scârbe”.  Cei doi au fost găsiți vinovați de uciderea profesoarei Nataliei Kostritsa , ucisă cu aproape o sută de lovituri de cuțit după care au dat foc casei ca să pară un accident.  Brutalitatea crimei l-a convins pe președintele belarus să accepte cererea de condamnare la moarte, o pedeapsă impusă de 250 de ori de când este la conducerea țării, dintre care 19 condamnări au fost impuse în 2019.

Citește și Monștrii, nu bunici: și-au violat nepoata și au înregistrat abuzurile

Modurile de condamnare la moarte în Belarus sunt deosebit de brutale. Deținuții sunt închiși în închisorile de maximă securitate, unde drepturile omului le sunt încălcate în mod sistematic.  Data executării rămâne necunoscută până în aceeași dimineață în care condamnatul este dus și dus într-un loc secret, unde este informat că pedeapsa este definitivă și unde, prin urmare, uciderea are loc cu un singur glonț în spatele capului.

profesoara

Membriilor familiei nu le vor fi comunicate informații privind execuția, și nici măcar nu li se vor da nici corpurile fără viață a condamnaților.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.