Fratele atacatorului din Manchester a fost condamnat la 55 de ani de închisoare

Hashem Abedi, a fost condamnat pentru complicitate cu fratele său Salman în atentatul din Manchester Arena din mai 2017, și condamnat la 55 de ani de închisoare. În atacul care a avut loc în timpul unui concert susținut de Ariana Grande 22 de persoane au murit și alte sute au fost rănite. Atacatorul a murit pe loc.

Cel mai mare prădător sexual în serie din istoria Marii Britanii a fost închis pe viață: a violat 190 de bărbați

După cum reamintește SkyNews BBC, Abedi, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit vinovat în martie de 22 de crime,  multe tentative de omor și  complot.

“Pârâtul trebuie să înțeleagă clar că perioada minimă pentru a  executa pedeapsa este de 55 de ani. S-ar putea să nu fie eliberat niciodată”, a declarat astăzi Curtea Penală Centrală, cunoscută drept Old Bailey.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.