Franța: zece copii ai jihadiștilor francezi s-au întors din Siria

Zece copii ai jihadiștilor francezi, toți minori, au ajuns în Franța din Siria în noaptea dintre duminică și luni, a anunțat ministerul francez de externe. Se aflau în taberele din nord-estul țării sub control kurzilor. Sunt copii orfani sau „cazuri umanitare” și vor fi urmate acum de autoritățile judiciare și vor fi încredințați tratament medical sau servicii sociale, anunță AFP.

Abhigya Anand, tânărul de 14 ani care a prezis Coronavirusul șochează din nou: „O nouă catastrofă va avea loc între decembrie 2020 și martie 2021”

Guvernul „a mulțumit administrației semi-autonome a kurzilor pentru cooperare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.