Franța: un tânăr a fost condamnat la închisoare pentru că a ucis un câine

Un tânăr a fost condamnat la închisoare pentru că a ucis un câine.  S-a întâmplat în Bonnueil, o comună de la marginea Parisului. Cu această demonstrație, atacatorul a vrut să intimideze rezidenții care se plâng  din decembrie în legătură cu traficul de droguri.

Un tânăr de 22 de ani a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a ucis câinele unei rezidente în timp ce margea pe strada Clavizis, în Bonnueil , un oraș din afara Parisului . Atacatorul a înjunghiat câinele, un ciobănesc german  în vârstă de 8 ani care s-a prăbușit în agonie la pământ înainte de a muri. Incidentul s-a petrecut pe 8 ianuarie. În acest fel, tânărul de 22 de ani a vrut să intimideze rezidenții care se plâng de traficul de droguri.

Citește și Fără suflet. A dus sarcina până la sfârșit și și-a sufocat gemenii: o femeie în vârstă de 25 de ani a fost arestată

În urma plângerii, anchetatorii au reușit să depisteze vinovatul . Pentru avocatul femeii, „ uciderea câinelui cuiva din răzbunare  sau ca un act de intimidare, înseamnă a comite violență împotriva proprietarului său ”. Din acest motiv, judecătorii Curții Creeteil l-au condamnat pe atacator la un an de închisoare cu executare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.