Franța, un pod s-a prăbușit lângă Toulouse: un tânăr de15 ani și-a pierdut viața

Un pod suspendat deasupra râului Tarn, din sud-vestul Franței, s-a prăbușit în timp ce un camion și o mașină treceau peste el.

Singurul urs brun din lume care a executat o pedeapsă cu închisoarea într-o închisoare umană a fost „eliberat” după 15 ani

O evaluare inițială, raportată de ziarul local La Depeche du Midi, relatează că un tânăr de 15 ani a murit. Potrivit  constatărilor, camionul avea o greutate mai mare decât cea permisă pentru a trece   podul.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.