Franța: un medic a murit din cauza coronavirusului

Un medic francez a murit din cauza coronavirusului,  a declarat duminică ministrul Sănătății, Olivier Veran, potrivit Reuters. Ministrul a adus un omagiu întregului personal medical din prima linie și a îndemnat alți lucrători să mențină serviciile esențiale în funcție  în ciuda restricțiilor pe teritoriul național.

„Profesiunea de medic face astăzi un sacrificiu enorm în țara noastră”, a spus Veran pe postul de televiziune LCI.

Citește și Coronavirus Spania, Sanchez către națiune: „Vor fi zile critice”

Medicul care a murit era un specialist și  lucra la un spital din Compiegne, la nord de Paris, a informat televiziunea publică, citând o postare pe Facebook a unuia dintre copiii săi. Numărul de decese în Franța a crescut sâmbătă la 562, potrivit numerelor ministerului sănătății, în timp ce numărul cazurilor confirmate a crescut cu 15%, până la 14.459 în doar 24 de ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.