Franta: un anestezist acuzat ca a otravit mai multi pacienti

Franta: un anestezist acuzat ca a otravit mai multi pacienti

O acuzație îngrozitoare și o ipoteză înspăimântătoare. În Franța, un anestezist, Frederic Pechier de Besancon, este acuzat că a otrăvit mai mulți dintre pacienții săi pentru a crea situații de urgență ca mai apoi să-și poată demonstra abilitățile de resuscitare. Suspiciunea este că în acest comportament al medicului ar provocat nouă decese.

 

Anestezistul este în arest la domiciliu și neagă orice acuzație

 

În toate cele 26 de cazuri intoxicarea pacienților ar fi apărut în timpul fazei de anestezie. Pechier a fost investigat mai întâi pentru nouă dintre aceste cazuri și ulterior pentru alte 17 . În toate cazurile, potrivit anchetatorilor francezi  conduita medicului a provocat moartea a nouă persoane.

 

 

Te-ar putea interesa și Un medic a infectat cu HIV in mod intentionat 400 de copii si 100 de adulti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.