Franta, tanarul care a luat ostatici patru femei le-a eliberat dupa ore de teroare

Franta, tanarul care a luat ostatici patru femei le-a eliberat dupa ore de teroare

Un tânăr de 17 ani a luat patru persoane ostatice într-un bar în care se fac pariuri sportive lângă Toulouse, informează presa locală.

Toți ostaticii din barul din Blagnac, lângă Toulouse, unde un un tânăr de 17 ani pe nume Yanis, deja  cunoscut poliției, au fost eliberați după ore de teroare. Băiatul a deschis focul de două ori împotriva poliției din jurul zonei. Potrivit unor surse de anchetatori, ar fi fost un tentativ de jaf, chiar dacă băiatul le-a spus agenților că era “amâna dreaptă ale vestelor galbene”. Ttânărul mai întâi a eliberat o femei de 30 de ani apoi a început o lungă negociere cu poliția. Potrivit presei franceze, piesa teroristă nu a fost luată în considerare.

 

Unul dintre martori a spus că tânărul “a intrat în bar cu o cască pe cap, fără să-și acopere chipul și  ar avut o cameră de tip GoPro”, ne-a spus că este pentru binele nostru “. Tânărul este prezent deja în arhivele poliției  deoarece a fost oprit la mijlocul lunii decembrie în timpul unei demonstrații a vestelor galbene din Toulouse.

 

Te-ar putea interesa și Franta: cinci persoane au fost luati ostatici in un bar

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.