Franța, starea de urgență s-a prelungit până pe 10 iulie

Pentru a combate epidemia de coronavirus, parlamentul francez a adoptat aseară textul de lege definitiv care extinde starea de urgență în sănătate până la 10 iulie. Pentru a încheia procedura, a fost un ultim vot al Assemblée Nationale.

Alertă de coronavirus în China, un nou caz în Wuhan : un bărbat se află în condiții grave la spital

Senatul, cu o majoritate de dreapta, și-a dat aprobarea cu puțin timp înainte, după un compromis în comisia între deputați și senatori cu privire la textul guvernului. Președintele, Emmanuel Macron, a anunțat deja că va face apel la Consiliul Constituțional pentru controlul legii, în timp ce opozițiile spun că sunt îngrijorați de restricțiile libertăților publice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.