Franța se pregătește pentru o prelungire a blocajului: 14 mii de decese

În ultimele 24 de ore în Franța s-au înregistrat 315 de decese ridicând astfel numărul victimelor 9.253 la care, totuși, trebuie să adăugăm cele 5.140 de decese înregistrate în casele de bătrâni . Pe 12 aprilie în terapiile intensive se aflau 6 845 de pacienți, cu 35 mai puțin decât în ​​ziua precedentă.

Până la vară, Spania ar putea închide granițele

Franța se pregătește pentru o prelungire a blocajului . Luni, 13 aprilie, președintele francez Macron va vorbi națiunii pentru a patra oară de la începutul urgenței. Potrivit surselor, se pare că Macron va anunța o prelungire cel puțin până pe 15 mai, dar sunt și cei care îndrăznesc să spună că șeful statului se gândește la o prelungire până la sfârșitul lunii.  Unele zvonuri susțin că Macron ar putea anunța că școlile vor rămâne închise cel puțin până în septembrie și interzicerea adunării a peste 100 de persoane pe tot parcursul verii în toată țara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.