Franța se îndreaptă spre al treilea blocaj: „Cu varianta sud-africană, vaccinurile sunt cu 40% mai puțin eficiente”

Franța se apropie spre al treilea Lockdown din cauza pandemie coronavirus . În ultimele zile, interviurile cu virologi și experți s-au înmulțit, deschizând drumul către ceea ce pare a fi „inevitabil al treilea blocaj ” de teama răspândirii variantelor Covid-19.

Aseară a fost Jean-François Delfraissy , președintele CTS Franceză care sprijină guvernul în decizii: „Probabil va trebui să mergem spre un alt blocaj – a spus el – variantele au schimbat complet datele inițiale”.

Dacă din partea medicilor sosesc ultimele anunțuri , președintele Emmanuel Macron a declarat miercuri seară „nicio decizie va fi adoptată până miercuri, 27 ianuarie »

Pentru șeful CTS, varianta sud-africană care a ajuns și în Franța ar putea „scădea eficacitatea vaccinului cu 40%”.

În caz de blocaj, școlile – așa cum a fost anunțat de ministrul educației, Jean-Michel Blanquer – vor rămâne deschise. În această dimineață, președintele Medef – Confindustria franceză – Geoffroy Roux de Bézieux, a făcut apel la guvern de a lăsa„ toate magazinele deschise”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.