Franța se cutremură din nou! Un seism cu magnitudinea de 3.3 s-a produs în apropiere de Strasbourg

Franța încă s-a cutremurat din nou. După cutremurul de ieri de la Montelimar, în sudul țării, un nou cutremur cu magnitudinea 3.3 a fost resimțit la Strasbourg.

Între timp, cele 3 reactoare ale centralei nucleare Cruas din centrul-sudul Franței vor fi repornite vineri , oprite ieri pentru „verificări amănunțite” după puternicul cutremur cu magnitudinea de 5.4.

Suspect pierdut pe drum de polițiști: a căzut din dubă în mijlocul drumului / VIDEO

INF | ??ALERTE INFO – Un nouveau tremblement de terre de magnitude 3.3 și nu este estepentre est situé à la frontière franco-allemande vient d’être nettement ressenti à #Strasbourg (EMSC / témoins). pic.twitter.com/BLHKTjj3Yu– GlobeLe Globe (@LeGlobe_info) 12 noiembrie 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.