Franta, schimb de focuri langa Toulon: cel putin trei morti

Franta, schimb de focuri langa Toulon: cel putin trei morti  

Cel puțin trei persoane, o femeie și doi bărbați, au murit și alții au fost răniți în timpul unui schimb de focuri la o stație de benzină din Ollioules, în departamentul Var, la vest de Toulon. Femeia ar fi o turistă de naționalitate franceză și o victimă accidentală. Ea a fost lovită mortal de un glont rătăcit în timp ce era pe un scuter cu partenerul ei, care de asemenea a fost rănit.

 

Ar putea fi o reglementare de conturi

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Afganistan, atac impotriva partidului Ghani: 20 morti si 50 raniti  

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.