Franța, reduceri de prețuri…din greșeală: poliția intervine pentru a calma clienții înfuriați

Revolta clienților într-un hipermarket al lanțului „Casino” din Montpellier , în sudul Franței , unde, din greșeală, prețurile mai multor articole  au fost expuse publicului cu zero mai puțin. Administratorii magazinului au fost nevoiți să apeleze la poliție, deoarece clientela nu a acceptat explicații și nici scuze din partea personalului și au refuzat să părăsească magazinul pretinzând să plătească prețul expus.

Citește și Doi copii au fost supuși la torturi extreme de către părinți: arși cu țigara și lăsați să moară de frig și de foame

Zeci de agenți au intervenit pentru a calma furia clienților care doreau să cumpere, de exemplu, un televizor cu o valoare comercială de 439,99 euro cu 30 de euro.  Poliția a intervenit în jurul orei  21:30, și s-a luptat aproximativ o oră cu clienții pentru a-i scoate afară din magazin.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.