Franța, primarii orașelor cer amânarea școlilor

Franța, primarii orașelor cer amânarea școlilor

Primarul Parisului , Anne Hidalgo și alți 300 de colegi din Ile-de-France, regiunea capitalei franceze, cer „solemn” statului să amâne redeschiderea școlilor, care este programată pe ’11 mai. Într-o scrisoare către președintele Emmanuel Macron – publicată de La Tribune – 316 de primari își exprimă îngrijorarea și vorbesc despre un calendar „imposibil de respectat și nerealist”.

Coronavirus, Franța extinde starea de urgență până la 24 iulie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.