Franța, premierul Edouard Philippe demisionează împreună cu întregul guvern

Premierul francez Edouard Philippe și-a dat demisia împreună cu întregul guvern.

Decizia este cu efect  imediat, a anunțat  Elysée. Prin urmare, președintele Emmanuel Macron lucrează la formarea unei noi echipe de guvernare care va putea fi hotărât deja miercuri, 8 iulie, când este programat Consiliul de Miniștri francez.

Nu doar în China ! În Italia un imigrat a ucis o pisică și a gătit-o în mijlocul străzii / Video

Într-o altă  notă din Elysée, se subliniază că Philippe  împreună cu membrii guvernului său, asigură îndeplinirea funcțiilor lor până la numirea noului guvern .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.