Franța, o tânără de 29 de ani însărcinată a fost ucisă de mai mulți câini într-o pădure

Tânăra însărcinată a fost atacată și  ucisă mai mulți câini  care participau la o vânătoare de căprioare.

Un sfârșit groaznic cel al unei tinere de 29 de ani însărcinată într-un pădure din Aisne, în nordul Franței, au anunțat surse judiciare. Potrivit procurorului  din Soissons, cadavrul a fost găsit sâmbătă și  „sfâșiat de mușcături de câine”: Femeia a fost atacată  în pădurea din Retz , la 150 de kilometri de granița cu Belgia, unde victima își scosese cei cinci câini ai săi  la plimbare și unde în același timp avea loc o vânătoare de cerbi.

 

Moartea acestei femei în vârstă de 29 de ani “s-a produs din cauza unei hemoragii cauzate de sute de mușcături de câini în zona  membrelor superioare și inferioare și la nivelul capului”, a declarat procurorul de la Soissons, Frederic Trinh, citat de AFP.

Armata de copii care lucrează în minele africane pentru a extrage materialul pentru crearea produselor pe care le folosim zilnic

“Probele au fost prelevate de la 93 de câini, inclusiv celor aparținând victimei. În special, este vorba de identificarea câinelui sau a câinilor care au atacat femeia, urmărirea penală continuând să precizeze că mușcăturile au fost provocate atât înainte, cât și după moarte.

 

De asemenea, se pare că victima însărcinată , originară din Bearn, și-a sunat partenerul pentru a-l „avertiza de prezența celor câini care păreau agitați  ” . El a fost cel care a descoperit trupul fără viață al iubitei sale , sâmbătă după-amiază. A fost deschisă o anchetă pentru omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.