Franța, o tânără de 18 ani și-a dat foc la școală de față cu profesorii și colegii ei

Choc în Franța în urma  tentativei de sinucidere a unei tinere de  18 ani care și-a dat foc în liceu de față cu colegii și a profesorii, și s-a aruncat de la fereastra primului etal al instituției.  Tânăra, care este sub tratament pentru probleme psihologice, a fost internată în condiții foarte grave, scrie Le Figaro.

Tragedia a avut loc în ieri după-amiază într-un liceu din Villemomble, un oraș mic din departamentul Senei Saint Denis,  o suburbiie din Paris. Conform unei prime reconstrucții, tânăra s-a izolat într-un colț al coridorului, s-a stropit cu lichid inflamabil și și-a dat foc aruncându-se în  gol.

Citește și O femeie a fost sfâșiată de cei doi pitbulli ai săi. S-a dus la ei doar să le ducă de mâncare

Scena a avut loc în fața a aproximativ treizeci de persoane: băieți, profesori și personalul școlii. Paramedicii au sostit de urgență iar tânăra a fost internată la spital în stare gravă.  Momentan nu se cunosc cauzele gestului extrem al tinerei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.