Franța, nou incendiu devastator: mai multe companii ard la Lyon

Franța, nou incendiu devastator: mai multe companii ard la Lyon. La două săptămâni după ce a luat foc fabrica „Seveso” din Rouen, un alt incendiu terifiant a lovit o zonă industrială din Franța.

La numai 9 ani, o fetiță cumpără o pereche de încălțaminte colegului de bancă: este sărac și colegii râd de el

Mai multe fabrici industriale care au fost transformate într-un incubator de pornire au luat foc în Villeurbanne, la periferia Lyonului: fabrica reunește peste 55 de companii. Natura incendiului este necunoscută până în acest moment.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.