Franța: la doar câteva zile după redeschidere, multe școli au fost închise pentru cazuri suspecte de Coronavirus

La câteva zile după ce guvernul a decis redeschiderea, multe școli din Franța au fost nevoite să-și trimită copiii acasă și să închidă ușile pentru cazuri suspecte de coronavirus . De când institutele și-au reluat activitatea pe 11, verificările efectuate asupra personalului școlar și a elevilor au fost constante ceea ce a dus la descoperirea a mai multor cazuri suspecte impunând imediat oprirea activităților educaționale.

Coronavirus, OMS Europa: „Al doilea val de epidemie ar putea fi și mai rău”

Potrivit Le Parisien, în ultimele zile, mai multe școli s-au confruntat cu închiderea forțată din cauza cazurilor suspectate de Covid-19 între profesori și personal.  Și la Paris într-una din școlile recent deschide s-a descoperit un copil care prezenta posibilele simptome ale bolii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.