Franța, Macron: “Coronavirusul va fi cu noi cel puțin până în vară”

Președintele francez Emmanuel Macron a declarat că „vom scăpa de virus doar cu puțin noroc, dar am văzut că până acum n-am avut, nici la imunitatea de turmă și nici pentru o combinație vaccin-tratament”. În orice caz, a subliniat el, „vom avea cu noi acest virus cel puțin până în vară”.

Citește și În Wuhan restaurantele sunt deschise până târziu și fără măști: videoclipul ambasadoarei italiene în China

În Franța, în ultimele 24 de ore s-au înregistrate peste 42.032 cazuri de coronavirus, ceea ce a dus bilanțul la un total de 1.041.075, potrivit datelor furnizate de agenția națională de sănătate. În total, au fost raportate 34.000 de decese în țară, una dintre cele mai grave din Europa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.